Træterrasse til din bolig

Drømmer du om en flot terrasse til din bolig eller dit sommerhus? Med en veludført træterrasse har du mulighed for at nyde solskinstimerne til fulde. Hos Valentin Byg tilbyder vi at lægge din træterrasse. Med en terrasse fra os, kan du forvente et skræddersyet resultat i topkvalitet.

 

Fuldender dit hjem

Er du i tvivl om dine muligheder, eller vil du have et godt råd, vejleder vi gerne i forhold til valg af træ, opbygning og udseende. Vi har mange referencer inden for området, som vi gerne trækker på, når vi i samarbejde skal finde den bedste løsning for dig. Vi tager naturligvis udgangspunkt i ejendommens udseende og muligheder for at vurdere den optimale placering, størrelse, form, farve og udseende.

En træterrasse kan skabe en betydelig merværdi for din bolig eller dit sommerhus. Udlejer du dit hus eller sommerhus, kan en træterrasse især være værdifuld for lejeren. Vi lægger også terrasse for erhvervskunder, der ønsker at kunne tilbyde sine medarbejdere, kunder, gæster eller lignende at nyde pausen eller besøget udenfor. Vi er punktlige i vores levering, og vi arbejder hårdt for at du har opgaven færdig til den aftalte tid.

 

Ring og hør nærmere

Hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud på en træterrasse, eller blot vil høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 40 66 51. Vores kunder er hovedsageligt fra Aabybro, Blokhus, Vadum og Pandrup, men vi dækker hele Nordjylland - også Klitmøller og Skagen. Vi glæder os til at hjælpe dig videre med dit byggeprojekt.

Læs også omkring vores andre ydelser: boligrenovering, tilbygning, gulvbelægning, loftrenovering, tagudskiftning og vinduesudskiftning

Kontakt form