Tilbygning udvider din bolig

Vil du have mere plads i dit hjem, din virksomhed eller andet? Hos Valentin Byg tilbyder vi at bygge til din ejendom, så du kan få mere plads i din hverdag. Tilbygning er ofte den bedste løsning, når ombygning ikke længere er nok til at imødekomme dine behov. Vi har stor ekspertise inden for området, og vi stiller den gerne til rådighed ved kyndig rådgivning igennem hele processen.

 

Nyd fordel af mere plads med en tilbygning

Synes du, pladsen er trang i dit hjem, er tilbygning en oplagt mulighed. Vi udfører arbejde for private kunder såvel som offentlige og private virksomheder, hvis familien eller medarbejderstaben eventuelt forøges. Ethvert tilbygningsprojekt begynder vi med grundig planlægning. I samspil med kunden finder vi den bedste fremgangsmetode, så vi til slut får det bedste resultat. Vi inkorporer naturligvis dine ønsker med husets eksisterende udseende, og præsenterer gerne et forslag for dig.

Vi måler gerne vores succes i kundernes tilfredshed, hvorfor du kan forvente et højt serviceniveau gennem hele projektet. Tillid er en vigtig del af vores forhold til kunderne, så du kan regne med at tilbygningen er færdig til aftalt tid. Vi laver tilbygning i Blokhus, Pandrup, Vadum, Aabybro og omegn.

 

Ring og hør nærmere

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for at bygge til, og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 28 40 66 51. Vi er fra Aabybro, hvorfor vi har indgående kendskab til både Blokhus, Pandrup og Vadum. Vi dækker dog hele Nordjylland, og vi glæder os til at hjælpe dig af med pladsmangel.

Vi tilbyder også boligrenovering, herunder gulvbelægning, loftrenovering, tagudskiftning, vinduesudskiftning osv.

Kontakt form