Tagrenovering & Tagudskiftning i Nordjylland

Har du brug for erfaren rådgivning og kyndig udførelse af udskiftning eller renovering af dit tag? Hos Valentin Byg tilbyder vi at klare opgaven for dig. Vi har stor ekspertise inden for området, og du kan forvente et resultat i topklasse, der forlænger eller leverer meget høj levetid på dit eksisterende eller nye tag.

 

Renovering af tag eller udskiftning af dit tag

Hvorvidt dit tag kræver en renovering eller udskiftning - samt omfanget af renoveringen - kan være svært at vurdere for en privatperson eller virksomhed. Ønsker du kyndig vejledning, kan vi tilbyde at indlede opgaven med et tjek, hvor vi besøger din ejendom. Efter vores besøg bestemmer vi sammen, hvordan vi renovere dit tag. Ønsker du en udskiftning, eller er dit tag så skadet, at renovering ikke længere er tilstrækkeligt, udfører vi gerne en komplet tagudskiftning. Med en rettidig tagrenovering kan du forlænge levetiden på dit tag med op til 20 år.

Vi udfører opgaver af alle størrelser for både private hjem, andelsboligforeninger, ejerforeninger, boligforeninger, offentlige institutioner samt private virksomheder. Vi trækker gerne på vores erfaring, og vi tilbyder rådgivning fra opgavens begyndelse.

 

Ring og hør nærmere

Vil du høre mere om dine muligheder for at forny taget på din bolig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 40 66 51 - vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Nordjylland, og fra vores udgangspunkt i Aabybro har vi indgående kendskab til Blokhus, Pandrup og Vadum. Vi glæder os til at hjælpe dig til bedre tag over hovedet.

Vi tilbyder også boligrenovering, gulvbelægning, loftrenovering, vinduesudskiftning samt tilbygning af huset, måske i form af en træterrasse

Kontakt form