Opsætning af nye lofter

Vil du have en oplevelse af højt til loftet og elegante rum i dit hjem? Hos Valentin Byg tilbyder vi kyndig opsætning af nye lofter. Med et nyt loft kan du sparke nyt liv i dine rum, hvilket kan give et renere, mere moderne eller hyggeligt udseende. Pudsede lofter, lofter med brædder eller gipslofter - vi kan klare alle opgaver, og rådgivning er en naturlig del af vores arbejde.

 

Oplev dit hjem på ny med nye lofter

Loftet er afgørende for rummets udseende, og der gælder nogle ganske simple forhold, når det kommer til valg af type, farve og ligende. Bl.a. giver trælofter en hyggelig stemning, der passer særligt godt til sommerhuse. Dog tørrer lofter med brædder eller lister desværre ud med tiden, hvorefter farven kan mørke, træet tørre ud og knaster hoppe ud. Det kan derfor betale sig at bruge penge på ordentlige træsorter samt professionel opsætning. I forbindelse med valg af lofttype skal du huske på, at et lyst loft skaber luft i rummet. Vi rådgiver dig gerne fra opgavens begyndelse, så du kan føle dig tryg i dit valg.

Ønsker du opsætning af det moderne pudsede loft, kan vi naturligvis udføre dette. Vores kunder er både private og virksomheder i hele Nordjylland.

 

Kontakt os i dag

Hvis du vil høre nærmere om opsætning af et nyt loft, og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 28 40 66 51. Med udgangspunkt i Aabybro dækker vi bl.a. Pandrup, Vadum og Blokhus.

Skal du have foretaget en boligrenovering, herunder tagrenovering, vinduesudskiftning, gulvbelægning, tilbygning osv. klarer vi også dette. Vi laver også træterrasser

Kontakt form