Gulvbelægning - Nyt gulv til din bolig

Hos Valentin Byg tilbyder vi gulvbelægning efter fagets bedste forskrifter. Søger du en erfaren gulvlægger, kan vi tilbyde at lægge en bred vifte af gulvtyper. Uanset opgavens størrelse kan vi levere et resultat i højeste klasse - og så dækker vi hele Nordjylland. Dette gælder blandt andet gulvbelægning i Blokhus, Vadum, Pandrup og Aabybro.

 

Godt håndværk og kyndig rådgivning omkring gulvbelæning

Et nyt gulv kan give et mere moderne, stilfuldt og renere udseende i dit hjem eller virksomhed. Vi tilbyder lægning af mange forskellige typer af gulve for både private kunder såvel som erhvervskunder. Med en professionel gulvlægger, er du sikker på en hurtig og effektiv proces samt et flot resultat.

Vi har altid fokus på at levere arbejde i topkvalitet, og hvis du vil have nyt gulv, er topkvalitet præcis, hvad du kan forvente af vores resultat. Vi indleder alle opgaver med en tæt dialog, der har til formål at forventningsafstemme. Med udgangspunkt i vores erfaring bidrager vi med kyndig rådgivning. Ved at vælge en kyndig og erfaren gulvlægger, kan du nyde et gulv, der holder i mange år. Herved kan du forvente et resultat, der afspejler vores høje faglighed - f.eks. jævne kanter og overgange, der gør gulvbelægningen til en integreret del af rummet.

 

Vil du høre mere?

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på gulvbelægning, eller vil du have et godt råd omkring behandling af dit nye gulv, er du velkommen til at ringe på telefon 28 40 66 51. Vi udfører arbejde for kunder omkring Pandrup, Vadum, Blokhus og Aabybro, og vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligdrømme.

Skal du have ordnet taget, loftet eller vinduerne klarer vi også dette. Vi tilbyder også boligrenovering samt tilbygning af huset.

Kontakt form