Boligrenovering i høj kvalitet

Hos Valentin Byg tilbyder vi kyndig renovering eller ombygning af både facader, huse og ejendomme. Vi har lang erfaring med boligrenoveringer, og vi søger altid at levere det bedste resultat, der lever op til alle dine forventninger. Vi leverer boligrenoveringer af forskellige omfang.

 

Få opfyldt dine boligdrømme

Ved boligrenovering påbegyndes processen med et indledende møde. Her bestemmer vi sammen vores kommende tilgang til projektet. Desuden er det indledende møde med henblik på at afstemme vores forventninger til resultaterne, fremtidig dialog og naturligvis tidsaftalerne.

Vi hjælper gerne private kunder såvel som erhvervskunder. Har du brug for udførelse af en stor opgave, inddrager vi gerne ekstern hjælp. Vi har i denne forbindelse en række samarbejdspartnere, der leverer samme høje niveau som os, så du kan forvente at enterpriser af alle størrelser leveres i topkvalitet. Det gælder både, hvis du har brug for hjælp af en arkitekt, indretningsarkitekt eller en ingeniør. Herved kan vi tilbyde en boligrenovering efter dine ønsker - uanset hvilket omfang, du ønsker. Vi laver alt fra gulve, lofter, tag, vinduer til tilbygning og træterrasser

Er skaderne på din bygning eller facade så omfattende, at renovering ikke længere er tilstrækkeligt, tilbyder vi også komplet ombygning.

 

Ring og hør nærmere omkring boligrenovering

Ønsker du at høre nærmere om boligrenovering fra os? Kontakt os på telefon 28 40 66 51, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en delvis og komplet boligrenovering. Ønsker du et besøg og rådgivning af en kompetent fagmand, beser vi gerne din bolig omkring Blokhus, Pandrup, Vadum og Aabybro samt resten af Nordjylland. Vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligdrømme.

Kontakt form